Referanser

Her finner du noen referanser fra mine tidligere oppdrag.

Kondomeriet kjenner kunden - Oslo Handelstandsforening. 
Kondomeriet på Ski Storsenter er et eksempel på en butikk som bruker salgsverktøy bevisst. Det har gitt resultater, med et snittkjøp som har økt med 48%. Butikken ble også dette året nominert til årets småbutikk- og bedrift. Se referanselink: https://www.ohf.no/kondomeriet-kjenner-kunden/

 

«Siri har vært viktig for kompetanseheving på butikkleddet i Bohus. Med sin faglige tyngde og dyktighet innenfor varepresentasjon- og menneskekunnskap klarte hun på sin overbevisende og pedagogiske måte å få de ansatte til å bygge om butikken der og da - slik at den fremsto som helt ny, fresh og aktuell. Hun etterlot seg en helt ny «drive», ny bevissthet og ikke minst en stolthet over at dette hadde de klart å skape selv. Satsingen bidro til varig økt omsetning, og et viktig verktøy for hvordan jobbe videre med butikken». 

Kjedeutviklingssjef i Bohus, Kristin Uvaag Tufte. 

 

Hos medlemsservice i NHO har vi flere ganger benyttet oss av Siri Spillum til å gi oss innsikt og påfyll innen relasjonskompetanse. Hennes pedagogiske tilnærming vekker vår kreativitet og fører til et mer dynamisk samspill, som gir rom for større takhøyde i prosjekter og oss imellom. Jeg anbefaler Siri!

Avdelingsdirektør Medlemssenteret for NHO - Elisabeth Svendsen