Jakten på voksenlivet

Har du også nådd middagshøyden og er klar for overgangen til neste livsfase? Vi er mange på akkurat denne perrongen og som har lyst til «å færra te Malaga!».

Bli med til Malaga 20.-25. april!

Har du også nådd middagshøyden og er klar for overgangen til neste livsfase?
Vi er mange på akkurat denne perrongen og som har lyst til «å færra te Malaga!»
Kanskje skal du jobbe noen år til, eller at du bruker tiden din til andre oppgaver.

Uansett, unn deg en «feelgood-tur» til vakre la Urraca 20.-25. april! I hele 5 dager skal vi meske oss med gode samtaler, finne vår egen skattkiste, være i de vakreste omgivelser og smake distriktets vin. Jeg vet at vi blir tatt godt vare på av vertskapet, som både er kjent for sin lidenskap for god mat og gjestfrihet.

Tema for reisen er et sted ingen av oss har vært før, verken du eller jeg, eller noen før oss, fordi vi er voksne i en ny tid. Og ikke er vi fysisk eller mentalt utslitte, men snarere sterkere og kulere enn noen gang. I går var vi arkitekter av trendene. I dag vandrer vi frie og fornøyde rundt, som våre egne individuelle konsepter. Måtte det vare!

Men det er alltid en slange i paradiset. I det ene øyeblikket har den med sine to tunger klart å lure deg til å tro at du ikke har samme verdi som før, ja nærmest over natten er du skrumpet inn, blitt tregere, respekten fra kolleger og familie er dalende, og få er interessert i å høre din mening. Du kan jo la det forbli slik, eller bevisst ta neste livsfase til nytt nivå.

Praktiske detaljer
Pris; kr 12 500,-
Singelrom kr 700,- ekstra pr natt

Prisen inkluderer;

  • 4 dagers kurs – for deg som kjenner trangen til å delta, kontakt Siri for nærmere detaljer og program. 
  • Kost og losji
  • Transfer til flyplassen fra gården

Den som skal lede deg i disse fem dagene på jakten på det ulitimate voksenlivet er forfatter og coach Siri Spillum 

Om La Urraca
La Urraca er en spansk herregård fra 1490.
Det er lagt stor vekt på å opprettholde den mauriske historien i arkitektur og stemning, og å bevare det rustikke og gamle, uten å gå for mye på bekostning av komforten.  

De tilbyr hjemmelaget andalusisk gårdsmat basert på egne økologiske råvarer og ellers så kortreist som mulig (med litt nordisk inspirasjon innimellom).  Som regel booker vi på en av de lokale restaurantene i landsbyen her, bl.a til middag på en fantastisk (veldig spansk) tapasrestaurant en av dagene. Resten av måltidene spises på gården. De serverer flaskevann til måltidene, men har en "honesty-bar" med øl/vin/mineralvann der gjestene selv kan forsyne seg og betale før hjemreise. 

Litt mer om maten:
Vi har vanligvis en skandinavisk frokost med litt forskjellige typer brød hver dag, men vi prøver å unngå det hvite brødet. Noen ganger er det hjemmelaget brød/rundstykker. Et par oster og et par kjøttpålegg, litt søtt og i tillegg har vi egen hjemmelaget müsli med yoghurt og honning. Iblant er det egg, og en sjelden gang bacon og egg.

Lunch er normalt en suppe/salat/ en ost eller skinke og litt brød. Iblant en tortilla-omelett eller noe annet. 

Middag er oftest noe typisk spansk hjemmelaget gårdsmat basert på mest mulig kortreiste økologiske råvarer. Helst fra egen gård. Som regel en 2-retters med enten forrett eller dessert. 

Eksempler: Gazpachosuppe eller fylte squash, Andalusisk lammegryte eller paella, frukt eller iskake til dessert. 

Turforslag: 
Går vi gjennom koselige olivenlunder kommer vi til landsbyen, som har 2-3 restauranter.

Ved fint vær og ok helse blant deltakerne anbefales en topptur til 1300m på fjellet bak byen. Det er ikke veldig krevende, og tar bare 1,5 - 2 timer opp. Derfra ser man i klarvær store deler av Middelhavet, Sierra Nevada og halve Andalusia.  

For ikke å glemme den største attraksjonen her i nærheten: Caminito del Rey: gå-turen i juvet som ble kåret til å være en av de 15 beste "must see" på lista til Lonely Planets reisehåndbok.  

La Urraca:
Her på La Urraca har vi 9 dobbeltrom, 8 bad, så nesten alle rom har eget bad, bortsett fra to dobbeltrom som deler ett bad imellom seg.

Det er en stor patio med spiseplasser og salonger, flere terrasser og uteplasser, og et fredelig bassengområde, så de som vil slappe av med et glass og en bok finner alltids en fredelig plett.

Vi har en boule-/petanque-bane for de som vil prøve seg på å spille litt. 

Se mer på: laurraca.es

 

 

La Urraca hage
La Urraca herregård