w

Coaching

Ble seniorlivet annerledes enn du tenkte det? Endelig tid nok til å pleie deg selv, til å friske opp kjærlighetslivet, dype samtaler og latter med venner, til å være til stede, ha ro, beherske stress og uforutsette hendelser...

11.12.201709:45 Hilde Normark

Endelig tid nok til å pleie deg selv, til å friske opp kjærlighetslivet, dype samtaler og latter med venner, til å være til stede, ha ro, beherske stress og uforutsette hendelser, til å kjenne den vitale og deilige pulsen, til lidenskapen, ja noe sånt!

Men, det er jo oftest et MEN! Enten du selv setter kjepper i hjulene eller blir godt hjulpet av andre. Det er i alle fall noe som ikke stemmer, kanskje du ikke vet helt hva. Kontakt meg så finner vi ut av det, jeg vil tro at mitt coachprogram også kan være midt i blinken for deg.
Unn deg indre egenpleie og stak ut en ny kurs for neste livsfase!

Coaching - for deg i ny livsfase


På jobb og privat  
Har du akkurat blitt senior, eller vært det en stund? Nye utfordringer i forbindelse med korona eller kanskje du har blitt permittert og lurer på hva som skjer! 
Frustrert over situasjonen, deg selv, kolleger eller andre?
Invester i en personlig prosess, det er din tur nå!

Tema for våre samtaler kan være; 

  • Behold din integritet - hvordan forbli like verdsatt som før!
  • Bli bevisst dine egne motivasjonstriggere - lær deg mentale verktøy som gir resultater   
  • Hvordan tolke og takle dine relasjoner!
  • Selvledelse – stå sterkere i deg selv
  • Lag deg en ny livsstandard – løs opp det som holder igjen din livsutfoldelse.
  • Kom på plussiden – lær deg mentale knep og tips til å snu dårlige tankemønstre!

Jeg tilpasser meg alltid deg, slik at du får det du trenger mest. Min unike metode fører deg raskt til utfordringens kjerne, og slik starter en spennende prosess. Mine kunder forbauses over at det ikke tar lengre tid for å oppleve ønsket innsikt som fører fram. Bare prøv! Det som er sikkert er at min unike metode fascinerer mange. 

  • I mine samtaler bruker jeg en unik struktur som inkluderer flere perspektiv. Uansett hvilket tema du vil løse går vi så langt det er mulig i dybden av det, og på slutten av samtalen nøster vi det hele sammen.
  • Jeg har ikke svarene på dine utfordringer, men metoden eller innsikten jeg benytter gjør at vi sammen, uten filter kommer fram til løsninger både av praktisk, mentalt og følelsesmessig art.

Prøv en time for å se om det er dette du er på jakt etter enten i ditt lederskap eller privat. 
Jeg har i en årrekke vært personlig rådgiver og coach for ledere, enten det er i organisasjoner eller næringslivet. 

Ta kontakt

Send meg epost; siri@sirispillum.no eller ring +47 932 80 527 om du ønsker å bestille time eller få mer utfyllende informasjon.   

Har gode referanser for deg som ønsker det.
Ring meg så vil jeg fortelle mer om min arbeidsmetode, der ifra ser vi om jeg er den perfekte match for deg og dine utfordringer.