Coaching

Det er din tur nå!

11.12.201709:45 Hilde Normark

Lyst til å beherske stress og uforutsette hendelser, til å kjenne den vitale og deilige pulsen, til lidenskapen, ja noe sånt!

Men, det er jo oftest et MEN! Enten du selv setter kjepper i hjulene eller blir godt hjulpet av andre. Det er i alle fall noe som ikke stemmer, kanskje du ikke vet helt hva. Kontakt meg så finner vi ut av det, jeg vil tro at mitt coachprogram også kan være midt i blinken for deg.
Unn deg mental egenpleie og stak ut en ny kurs!

Coaching - for deg som vil ha endring


På jobb eller privat  
Har du utfordringer i forbindelse med hjemmekontor, kjedelige teamsmøter eller egen motivasjon! Frustrert- over situasjonen, deg selv, kolleger eller andre?
Invester i en personlig prosess!

Tema for våre samtaler kan være; 

  • Bli bevisst dine egne motivasjonstriggere - lær deg mentale verktøy som gir resultater   
  • Hvordan tolke og takle dine relasjoner!
  • Selvledelse – stå sterkere i deg selv
  • Lag deg en ny livsstandard – løs opp det som holder igjen din livsutfoldelse.
  • Kom på plussiden – lær deg mentale knep og tips til å snu dårlige tankemønstre!

Jeg tilpasser meg alltid deg, slik at du får det du trenger mest. Min unike metode fører deg raskt til utfordringens kjerne, og slik starter en spennende prosess. Mine kunder forbauses over at det ikke tar lengre tid for å oppleve ønsket innsikt som fører fram. Bare prøv! Det som er sikkert er at min unike metode fascinerer mange. 

  • I mine samtaler bruker jeg en unik struktur som inkluderer flere perspektiv. Uansett hvilket tema du vil løse går vi så langt det er mulig i dybden av det, og på slutten av samtalen nøster vi det hele sammen.
  • Jeg har ikke svarene på dine utfordringer, men metoden eller innsikten jeg benytter gjør at vi sammen, uten filter kommer fram til løsninger både av praktisk, mentalt og følelsesmessig art.

Prøv en time for å se om det er dette du er på jakt etter enten i ditt lederskap eller privat. 
Jeg har i en årrekke vært personlig rådgiver og coach for ledere og private. 

Ta kontakt

Send meg epost; siri@sirispillum.no eller ring +47 932 80 527 om du ønsker å bestille time eller få mer utfyllende informasjon.   

Har gode referanser for deg som ønsker det.
Ring meg så vil jeg fortelle mer om min arbeidsmetode, så ser vi om jeg er den perfekte match for deg og dine utfordringer.  

, click to open in lightbox