w

Finn din X-faktor

Har du en tydelig X-faktor oppleves du som solid
Forvalt dine unike egenskaper som leder på en bevisst måte!
Hva er dine unike egenskaper og særtrekk? Hvis du er det bevisst, har du større sjanser til å oppnå dine mål.
Bonusen er personlig vekst.
Med innsikt om din X-faktor kan du forsterke din troverdighet og gjennomslagskraft i både dialog og atferd.
Styrk din integritet via egen X-faktor!
Jeg tilbyr personlige utviklingsmøter.

13.01.201814:50 Hilde Normark

Hva skiller deg fra din kollega? Jo, antakeligvis en av dere en x-faktor.
Hos noen er den mer synlig enn hos andre.

Ta for eksempel Barak Obama, en tillitsvekkende og fremtidsrettet president av «Yes we can!» Eller den joviale og folkekjære og alltid så munnrappe Anne Lindmo, en kombinasjon som er hennes, og som hun forsterker for hver sending. Vi seerne venter på hennes ektefølte utspill. Det er ingen tvil, hun er en klasse for seg!
X-faktoren favner brett, om det er et team, en person, en leder, en kultur eller et produkt, noe som altså viser seg som et konkurransefortrinn, noe som er selvstendig og unikt.

Grunnlaget er der og forsterkes med stell og pleie, enten det er kunnskap og innsikt, øvelse og erfaring, eller uante kombinasjoner og sammensetninger av særtrekk og kvaliteter. Quickfix og lettkjøpte løsninger duger sjelden når vi snakker om denne faktoren.

Oppnå gjennomføringskraft
For å komme igjennom med det du vil er det vesentlig å vite om din X-faktor. Som leder er du selv spydspissen, og vet allerede derfor fra begynnelsen hvor du må sikte. X-faktoren gjør deg treffsikker, enten du er tøff når det gjelder, at du er solid og grundig, at du stiller opp, at du løfter medarbeidere til vekst, er kreativ, eller konstruktiv og åpen for nye løsninger.
Kombinasjonene er utallige. Hva kjennetegner dine?
     
Har du en tydelig X-faktor oppleves du som solid i din unikhet. 
Motsatsen til det solide er svakhet. Det kjennetegnes gjerne når vi er på vakt og følelsen av å miste fotfeste, at andre har kontrollen og kunnskapen som du selv synes du burde ha, eller til å oppleve mangelfull forståelse og respekt. Forvirring vil da prege jakten på mulige løsninger, som kan vise seg i mer eller mindre dårlige valg. Her synes forskjellen på den som har, og den som ikke har X-faktor.


For deg som vil noe mer!
Du har sikkert kjent at bare vet du har mer å gå på, men vet ikke hvordan du får tak i det, da kan min unike metode være det du leter etter.   

Teknikker vi bruker hjelper deg å takle stress, mas og annen uro. Slike utfordringer vil alltid dukke opp, men du vil raskt oppleve å kunne håndtere dem lettere. Utfordringer er selvfølgelig ulike, men gjengangere kan være;

  • Når det kjennes som om topplokket sprenges.
  • Når du føler deg som en robot som går på autopilot.
  • Når du er stemningsløs, og det var artigere før.
  • Når du påvirkes i overkant av relasjoner.
  • Når det oppleves som om livet leves ved siden av deg selv.

MENTAL TRENING
Enten du løfter vekter, løper, gjør øvelser på en matte, er sofagris, eller går turer, så kan du med fordel komplementere din favorittsyssel med mental strekk og bøy.   

Øvelse gjør mester! 
Tren opp kreativiteten din med bruk av mentale knep. Står du fast i en relasjon, i en sak, eller venter på at det skal løsne av seg selv, mister du du både oversikt og makt over eget herredømme.  Med kreative øvelser ser du flere løsninger, og på den måten beholder du lettere styringen.  
  
På den måten strekker du deg så langt du vil mentalt. En kreativ øvelse som fører deg i  kontakt med ditt innerste. På denne måten åpner du opp for et større felt i deg selv.

Opplevelser fra mine kuner;
«DETTE ER MAGISK!»  
«NÅ KJENNER JEG AT JEG LEVER»
«JEG VISSTE IKKE AT JEG HADDE SÅ STOR MENTAL STYRKE- OG KAPASITET!»
"NÅ ER JEG MER BEVISST PÅ HVEM JEG ER OG HVORDAN JEG PÅVIRKER ANDRE"

Mine bøker handler stort sett om mental trening via endring av uønskede mønstre i forhold til deg selv og i dine relasjoner.