Finn din X-faktor

Har du eller teamet en tydelig X-faktor?
Forvalt unike egenskaper på en bevisst måte!

Hva er dine unike egenskaper og særtrekk? Hvis du er de bevisst, har du større sjanser til å oppnå dine mål. Bonusen er personlig vekst og større gjennomføringskraft.

Med innsikt om din X-faktor kan du forsterke din troverdighet og gjennomslagskraft i både dialog og atferd. Styrk din integritet via egen X-faktor!


La teamet få maks gjennomføringskraft 

Finn teamets X-faktor!

X-faktoren favner brett, om det er et team, en person, en leder, en kultur eller et produkt, noe som altså viser seg som et konkurransefortrinn, noe som er selvstendig og unikt.

X-faktoren er sammensetninger av særtrekk og kvaliteter. Den forsterkes med kunnskap, øvelse og erfaring.

Oppnå gjennomføringskraft
Bli samkjørte via teamets X-faktor!      
Finn unike kombinasjoner av kvaliteter som gjør dere sterke og tydelige. La det ikke være noen tvil, gå i samme retning!

Eksempler;
Nysgjerrig + ambisiøs = et team som blir drevet av å være et hestehode foran.
Grundig + kvalitetsbevisst = et team som blir drevet av å være solid og troverdig.

X-faktoren er drivkraften i teamet, den som gjør det lettere å komme igjennom til ønsket mål.   

Bonus; samkjørt og ansvarlig arbeidsmiljø, personlig utvikling og innsikt, økt gjennomføringskraft, gode resultater og måloppnåelse.    

La meg hjelpe å definere teamets x-faktor – og veien til målet blir mer opplagt!
En kreativ og annerledes workshop


Hva skiller deg fra din kollega?

Jo, antakeligvis en av dere en x-faktor. Hos noen er den mer synlig enn hos andre. 


Ta for eksempel Barak Obama, en tillitsvekkende og fremtidsrettet president av «Yes we can!» Eller den joviale og folkekjære og alltid så munnrappe Anne Lindmo, en kombinasjon som er hennes, og som hun forsterker for hver sending. Vi seerne venter på hennes ektefølte utspill. Det er ingen tvil, hun er en klasse for seg!

X-faktoren favner brett, om det er et team, en person, en leder, en kultur eller et produkt, noe som altså viser seg som et konkurransefortrinn, noe som er selvstendig og unikt.

Grunnlaget er der og forsterkes med stell og pleie, enten det er kunnskap og innsikt, øvelse og erfaring, eller uante kombinasjoner og sammensetninger av særtrekk og kvaliteter. Quickfix og lettkjøpte løsninger duger sjelden når vi snakker om denne faktoren.

Oppnå gjennomføringskraft
For å komme igjennom med det du vil er det vesentlig å vite om din X-faktor. Som leder er du selv spydspissen, og vet allerede derfor fra begynnelsen hvor du må sikte. X-faktoren gjør deg treffsikker, enten du er tøff når det gjelder, at du er solid og grundig, at du stiller opp, at du løfter medarbeidere til vekst, er kreativ, eller konstruktiv og åpen for nye løsninger.

Kombinasjonene er utallige. Hva kjennetegner dine?

Har du en tydelig X-faktor oppleves du som solid i din unikhet. 

Motsatsen til det solide er svakhet. Det kjennetegnes gjerne når vi er på vakt og følelsen av å miste fotfeste, at andre har kontrollen og kunnskapen som du selv synes du burde ha, eller til å oppleve mangelfull forståelse og respekt. Forvirring vil da prege jakten på mulige løsninger, som kan vise seg i mer eller mindre dårlige valg. Her synes forskjellen på den som har, og den som ikke har X-faktor.

MENTAL TRENING
Enten du løfter vekter, løper, gjør øvelser på en matte, er sofagris, eller går turer, så kan du med fordel komplementere din favorittsyssel med mental strekk og bøy.

Øvelse gjør mester! 
Tren opp kreativiteten din med bruk av mentale knep. Står du fast i en relasjon, i en sak, eller venter på at det skal løsne av seg selv, mister du du både oversikt og makt over eget herredømme.  Med kreative øvelser ser du flere løsninger, og på den måten beholder du lettere styringen.  
  
Slik strekker du deg så langt du vil mentalt. En kreativ øvelse som fører deg langt.
På denne måten åpner du opp for et større felt i deg selv.
Noen av mine kunder sier;

«DETTE ER MAGISK!»  
«NÅ KJENNER JEG AT JEG LEVER»
«JEG VISSTE IKKE AT JEG HADDE SÅ STOR MENTAL STYRKE- OG KAPASITET!»
"NÅ ER JEG MER BEVISST PÅ HVEM JEG ER OG HVORDAN JEG PÅVIRKER ANDRE"

Ta kontakt for mer info:   
Siri Spillum - tlf: 93280527 - siri@sirispillum.no