Coaching - for bedre resultat. Foredrag og kurs

Behersk stress - og få det godt! Takler du energitappende tankemønstre, og får de av veien, er muligheten stor for å leve livet i god flyt slik du ønsker deg.

Behersk stress - og få det godt!

Takler du energitappende tankemønstre, og får de av veien, er muligheten stor for å leve det livet i god flyt slik du ønsker deg. 
Mønstrene viser seg ofte i form av bekymringer og frustrasjoner, og som gjentar seg i det uendelige om du ikke gjør noe med dem. Derfor har jeg utgitt boken; Bryt mønstre. 
Er du sliten og lei, og opplever flere grå dager enn lyse og lystige, så kan mitt coachprogram være midt i blinken for deg. 

Invester i en personlig prosess!

Coaching - stå sterkere i deg selv 

Tema for våre samtaler kan være; 

  • Utfordringer i relasjoner, på jobb eller hjemme.
  • Kom på plussiden – lær deg mentale knep og tips til å snu energitappende tankemønstre!
  • Smi mens jernet er varmt - ideer og muligheter.

Jeg tilpasser meg alltid deg, slik at du får det du trenger mest. Min unike metode fører deg raskt og effektivt til utfordringens kjerne, og slik starter en spennende prosess. Mine kunder forbauses over at det ikke tar lengre tid til å oppleve ønsket innsikt som fører fram. Bare prøv!  

  • I mine samtaler bruker jeg en unik struktur som inkluderer flere perspektiv. Uansett hvilket tema du vil løse går vi så langt det er mulig i dybden av det, og på slutten av samtalen nøster vi det hele sammen.
  • Jeg har ikke svarene på dine utfordringer, men metoden eller innsikten jeg benytter gjør at vi sammen, uten filter kommer fram til løsninger både av praktisk, mentalt og følelsesmessig art.

Prøv en time for å se om det er dette du er på jakt etter enten i ditt lederskap eller privat. 
Jeg har i en årrekke vært personlig rådgiver og coach for ledere og private. 

Jeg har meget gode referanser.
Ring meg så vil jeg fortelle mer om min arbeidsmetode, så ser vi om jeg er den perfekte match for deg og dine utfordringer.  

Ta kontakt for mer info:   
Siri Spillum - tlf: 93280527 - siri@sirispillum.no